maandag 30 juni 2014

Zweet tussen de billen



Met het zweet tussen de billen zagen we hoe het aan het einde van de tweede helft toch nog goed kwam met het Nederlands elftal. Gouden wissels? Gouden pikkie?

Na 4 wedstrijden
Het is nog spannend aan de top. Het puntenverschil is nog minimaal.

Top 3
De top 3 bestaat volledig uit mensen die dit WK nog niets gewonnen hebben met poolen.
Op de loer liggen 'lammetje' en 'Ooit goede spits geweest' die ooit nog samen op 1 kamer hebben gezeten. Twee oude rotten, die rustig zitten te wachten tot iemand in de top 3 ook maar een heel klein steekje laat vallen. Dan springen ze als 2 echte scrummasters in de top 3.
'Truus van G.' komt met de Audi door de perfecte score bij de wedstrijd Costa Rica - Griekenland van plek 29 naar plek 9 binnen geslipt. Maar zou ze de blog lezen op haar vakantieadres?


Costa Rica heeft het met 10 man goed gedaan. Door een betere strafschoppenserie hebben ze Griekenland uit het toernooi gewipt. Maar Griekenland was toch al onterecht door, dus zo erg is dit niet.

Net niet
Op de plaatsen 4, 5 en 6 staan alleen maar ontwikkelaars, die het allemaal net niet gehaald hebben.
Maar denk er aan, wat niet is, kan nog komen. Zou de alias 'Ooit goede spits geweest' verwijzen naar de oertijd toen het speelveld van Kolonia nog aan de Heerlenseweg lag en niet bij Strijthagen? Dat is wel heeeel lang geleden dan.

De laatste plaats is tot nu toe steeds door iemand anders in beslag genomen.
'Lady in purple' krijgt het druk de komende weken met het 'hoge' bezoek. Så länge som de älskar katter.
Na 4 gespeelde wedstrijden staat 'De controleur' met een wedstrijdgemiddelde van -3,75 al ruim onder aan in de lijst. Met de eerste poolronde heeft 'De controleur' niet meegedaan (vreemd eigenlijk), maar in de tweede ronde is hij waarschijnlijk zijn eigen formulier vergeten te controleren, want hij bakt er niets van.

Vanavond de volgende wedstrijden:
53  30-6  18.00   Frankrijk   -  Nigeria
54  30-6  22.00   Duitsland   -  Algerije
Wie gaat er van deze vier door naar de kwartfinales?

OEPS

Overwinningsspreuk van de dag
Voetbal is een momentopname, 
de kwetsbare ploeg van gisteren 
kan zaterdag een perfecte ploeg zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten