vrijdag 20 juni 2014

Bijtertje schiet Engeland naar huis


Suarez is weer helemaal terug na zijn blessure. Met 2 doelpunten schiet hij Engeland naar huis in een mooie en spannende wedstrijd.

'Mister X' lijkt alleenheerser op de eerste plaats. Sinds wedstrijd 8 staat hij al bovenaan de poollijst! Langzaamhand moeten we toch respect voor hem hem krijgen. Die mooie eerste prijs van de eerste ronde, hij willem zo graag hebben he!

Onbekende 'Forca' schiet door een perfecte voorspelling van de wedstrijd Uruguay - Engeland de top 3 binnen. Hier lijkt een relatie te liggen met de 'Orange babes'! Wie kent ze nog? Vraag de meest 'orange' babe maar eens of ze hier meer van af weet. Dat is een goede test.

'The Hammer' is lange tijd op de achtergrond gebleven, maar sinds wedstrijd 17, waar hij op 15de plaats stond, heeft hij stug doorgepuft met zijn vrouw. En dat heeft groot effect gehad! Hij staat fier op de 2de plaats! Misschien moeten we daar maar eens een fotoke van trekken? 'The Hammer' gaat zeker nog wel eens een 'potje spelen'.

Motormuis 'Miepje' heeft kort in de top 3 gestaan, maar in het gesprek dat OEPS gisteren tussen het vlaai eten met haar had, bleek al dat ze zelf niet echt veel vertrouwen had in het verdere verloop van de pool. 'Grommie' maakte zich daar totaal geen zorgen over, hij ging zich voorbereiden op het weekend, en verliet met een big smile de tafel.
'el Tr'oranje' die ook aan tafel zat, vond zelf dat ze het best goed deed. OEPS wist niet precies wat ze bedoelde, maar heeft maar 'Ja' gezegd. Doorvragen zou anders misschien haar hele priveleven bloot leggen en dat was niet de bedoeling. Dat is al op Facebook te lezen trouwens.

De meestal droevig kijkende 'El flaco' (vereenzelviging met Cruijff?) heeft ook enkele wedstrijden in de top 3 mogen doorbrengen en heeft dus waarschijnlijk even een lach op zijn gezicht gehad. Nu zal dat waarschijnlijk toch wel vaker gebeuren op kamer 18. Maar als je altijd maar zorgt dat andersmans centen goed geregeld zijn en zelf misschien niet zo veel centen hebt, dan is dat ook best frustrerend.
Trouwens, zo voelen veel CGM-medewerkers zich waarschijnlijk de laatste 2 jaar.

De grote mond die OEPS meestal kreeg van '18157518 1355182019' en 'The Calculators' heeft OEPS lang niet meer gehad. Meestal kwam hij regelmatig naar boven om even over het WK of EK te kletsen en meteen lacherige opmerkingen te maken over hoe goed hij het wel niet deed. en dat hij al vaker prijzen had gewonnen. Maar wie aan veel spelletjes meedoet, kan ook veel prijzen winnen.
Maar OEPS is hem wel dankbaar voor het grote wedstrijdoverzicht dat op de oranje muur bij OEPS hangt, dus OEPS blijft toch maar doen alsof hij hem leuk vindt. En vraagt dan ook regelmatig in het Engels of alles in orde in orde is.

Nog een ervaren tegenvaller is de inwoner van Rio de Janeiro. Hoe noemen ze die mensen ook al weer? Plaats 41 is toch echt onwaardig voor hem.

De wedstrijden worden steeds belangrijker. Spanje naar huis, Engeland naar huis.
Na dit weekend weten we weer meer.

OEPS

Dagelijkse spreuk van de werkdag:
 Is dit beleid of is hier over nagedacht?




















Geen opmerkingen:

Een reactie posten