woensdag 18 juni 2014

Veel minpunten bij wedstrijd Duitsland - Portugal

Portugal verslagen. Is dat goed of slecht nieuws?


De nieuwe poolstanden vinden jullie weer op het tabblad 'Poolstanden'.

'Mister X' staat alle wedstrijden op de eerste plaats!!!! Is dit alleen maar een grote mond en snelle praatjes zoals we van hem gewend zijn? Of heeft hij er echt verstand van?
Hij heeft nu al 12 punten voorsprong op 'elSteenwijker' die nu op -5 staat. 'elSteenwijker' heeft altijd veel tijd om in de auto na te denken over teams, spelers en coaches want hij rijdt aardig wat kilometers om hier 4 dagen in de week wat hulp te bieden aan 'Myrrdin'. Die trouwens tegenwoordig wat minder goochelt omdat hij zijn staf niet meer kan optillen. Zou 'elSteenwijker' ook DENKEN met een accent, vraagt OEPS zich af?

Na 13 gespeelde wedstrijden zit iedereen onder het vriespunt, dat is wel erg snel gegaan.



Top 3
De wedstrijd Duitsland - Portugal heeft blijkbaar een verrassende uitslag opgeleverd, want hier zijn erg veel minpunten bij gescoord. O.a. 'Octopus Paul', 'De Mol' en 'Louis van Gaal I' scoren -9 punten!
'De Mol' ziet natuurlijk niet goed onder de grond (onder de bovenverdieping) en had dit allemaal natuurlijk niet zien aankomen. Ondanks haar gedreven fanatisme elk WK en EK opnieuw.
Toen 'Lekker balletje' praatte met 'Louis van Gaal I' vertelde 'Louis van Gaal I' dat zij er eigenlijk helemaal geen verstand van heeft en maar wat ingevuld heeft en dat ze altijd (vooral in de pauze) als een kip (zonder kop?) maar wat cijfertjes bij elkaar loopt te prikken. En natuurlijk heeft 'Louis van Gaal I' weer gelijk gekregen.

Heel rustig komt de grote, kleine onbekende  'Limburgse kabouter' vanaf plaats 8 de top 3 binnen. Zou handballen dan toch meer op voetbal lijken dan we denken? Aan de plaats te zien heeft hij in ieder geval geen hulp van 'Welpie' gehad bij het invullen van het deelnameformulier.
'Francesco Totti erbij neervalt' heeft vast veel gepraat met 'Mister X' want de 2 groentjes, die op dezelfde etage als 'De Mol' leven, doen het erg goed.


België kruipt door het oog van de naald en wint nipt van Algerije. Het niveau van het spel was helaas erg, erg laag. Alleen brokkenmaker 'Billy the Kid' en 'De Mol' scoorden hier toch nog 4 punten. Ze hebben waarschijnlijk met elkaar gebeld, want dat kunnen ze goed.

Flop 3
'Tuk tuk' heeft haar zinnen al gezet op de volgende ronde, want in deze eerste ronde zal geen overwinningsmuziekje voor haar klinken. Daar moet ze dan maar zelf voor zorgen. Maar ze neemt het sportief op.
'Lekker balletje' heeft misschien vroeger, heel vroeger (zo'n 40 jaar geleden) een lekker balletje getrapt maar tegenwoordig trapt hij meer tegen organisaties.
'De voorspelling van 2010' staat redelijk stevig op plaats 56. Een beetje lacherig kwam hij al uitleg geven aan OEPS waarom hij zo slecht scoorde dit WK. Maar gelukkig heeft hij nog meer troeven in zijn hand.


OEPS gaat er van uit dat vanavond alle vrouwen hun WK lingeriesetje aantrekken en er 'een lekker potje' van maken!?
Veel plezier allemaal!
Laat de Nederlandse vrouwen niet in hun BH'tje staan!

OEPS

Oranje aanmoedigingsspreuk van de dag:
Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten