vrijdag 13 juni 2014

Openingswedstrijd met geluk



Brazilie heeft de wedstrijd met een tikkie geluk weten te winnen van Kroatië. Iedereen happy in Brazilië, behalve de Nederlandse supporters die 'gezakkenrold' zijn en sieraden en telefoons kwijt zijn.

Op het tabblad 'Poolstanden' vinden jullie de stand na 1 gespeelde wedstrijd. (OEPS had toch even niets te doen. PO is op vakantie.)

'Tuk tuk' heeft een investeringaanvraag bij CGM ingediend voor een groter scherm. Nadat deze in viervoud en in Duitse taal geschreven, ingediend was bij CGM, kreeg 'Tuk tuk' te horen dat de aanvraag afgewezen was, omdat er rechtsonder in Excel ook een schuifbalkje aanwezig is waarmee naar rechts geschoven kan worden, zodat ze zelf had kunnen zien dat de WK-pool uit 8 groepen bestaat en niet 6. De groepen D en H waren net buiten beeld gevallen ..... en dus niet ingevuld door 'Tuk tuk'.

Is het toeval dat 'Ron Jeremy' en 'Bomchicawahwah' allebei de volledige stand goed hebben ingevuld? Of is er een 'relatie' tussen die twee? De alias 'Bomchicawahwah' klinkt in ieder geval wel erg porno-achtig, of niet? Advies van OEPS aan 'Bomchicawahwah': "Het is beter dat 'Ron Jeremy' onder ligt!"

Van de 06 mensen die allemaal 04 punten hebben gescoord is een deel gelukkig ook 020. Maar ook 'koekjesemmer' zit bovenin, gelukkig dat zijn ouders geen ‘brikkebekkesj’ waren, maar gewoon thuis zijn gebleven. 'Loraine' (heel goede alias trouwens) nestelt zich rustig en voorzichtig op de derde plek.
'Axe' heeft zijn mooie bril opgezet en ziet nu scherp dat de mooie dames uit de reclame allemaal bedrog zijn en dat hij gewoon tussen twee echte mannen staat.

Sucesso no futuro

OEPS
Lijfspreuk van de dag van een Kroaat:
Iedere scheidsrechter fluit goed, alleen niet altijd op het juiste moment

1 opmerking:

  1. jammer dat het grote beeldscherm niet door ging maar met de volgende ronde zal ik beter opletten.
    Maar wie weet doe ik wel mijn voordeel ermee met het niet invullen ...

    BeantwoordenVerwijderen