woensdag 25 juni 2014

Ondanks kannibaal komt Uruguay ronde verder

Alweer heeft Suarez gebeten. Hij speelt de gebeten hond, maar hij is de bijtende hond.
Omdat Suarez geen rode kaart heeft gekregen na het bijtincident heeft Uruguay met 11 man kunnen winnen van Italie en is daarmee door naar ronde 2. Onterecht. Dit doet het imago van Uruguay helemaal geen goed.
Italie mag dus naar huis.

OEn is Griekenland terecht door naar ronde 2? De strafschop was ook twijfelachtig terecht.

Griekenland - Ivoorkust is door 5 mensen helemaal correct voorspeld. Was 'Pukkie' maar bij die wedstrijd aanwezig geweest. Zij zou het moment van 'de overtreding' hoogstwaarschijnlijk perfect op foto hebben vastgelegd. Haar camera zou op een stevig statief gestaan hebben met de linker arm van '"Billy the Kid"'.
'Hollandaise' heeft van dit alles niets meegekregen want die is lekker op vakantie, want OEPS heeft hem al een tijdje niet meer gezien. Zowel niet aan tafel als bij het wandelen.

Door de gespeelde wedstrijden van de afgelopen 2 dagen (zie tabblad 'Gespeelde wedstrijden') zijn al 8 teams bekend die door zijn naar de tweede ronde.
De eerste vier wedstrijden in de tweede ronde zijn de volgende:

49  28-6  18.00   Brazilië    -  Chili
50        22.00   Columbia    -  Uruguay
51  29-6  18.00   Nederland   -  Mexico
52        22.00   Costa Rica  -  Griekenland

Waarbij zowel Griekenland als Uruguay onterecht in deze tweede ronde zitten. Wanneer er een video referee geweest zou zijn waren ze een ronde verder gekomen. Erg jammer.

De wedstrijd Nederland - Chili is door niemand helemaal correct voorspeld. Wat zegt dit over de verwachtingen die men had van Nederland?



Nieuwe koploper in de WK pool!
Het is gelukt!
'Mister X' is van de eerste plaats verdreven door 'el Tri'oranje'! De enige CGM medewerkster zonder kamer heeft 3 deuren verder de hele kamer in rep en roer gebracht. Hoe is het mogelijk? Haar correcte voorspelling van de wedstrijd Costa Rica - Engeland zorgt ervoor dat ze 2 puntjes voorsprong neemt op 'Mister X'. Misschien moet die toch maar even langs de opticien voor een nieuwe bril, want de huidige laat hem niet meer alles scherp zien.

Op de tweepersoonskamer van 'TCR0' en 'Moonlight Inspirations' heeft veel overleg plaatsgevonden want ze blijven bij elkaar in de buurt qua stand. Niet qua plaats, want 'Moonlight Inspirations' mag binnenkort in zijn eentje naar de sterren kijken en op zoek naar de inspiratie van het maanlicht. Grote kamer voor 1 persoon. Toch?

Nog 8 wedstrijden te spelen. Het gaat snel. Donderdag worden de laatste poulewedstrijden gespeeld.
Vrijdag is dan de prijsuitreiking van ronde 1, maar op die dag moeten dan ook al weer de deelnameformulieren voor ronde 2 ingevuld en ingeleverd worden!
Druk, druk, druk.
Maar gelukkig krijgen we goed betaald voor al dat werk. Toch?

Zijn er al aliassen die ontmaskerd zijn? Heeft OEPS het goed genoeg uitgelegd?

OEPS

OEPS-Spreuk van de dag:

Als ik zou willen dat je het begreep, zou ik het wel beter hebben uitgelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten