donderdag 12 juni 2014

Ele começou


Eindelijk is het WK begonnen en dus is dat tegelijkertijd meteen de aftrap van de OEPS WK pool.
Dit jaar hebben we het gigantische aantal van 55 poolformulieren gehaald!
Er zit dus 275 euro in de te verdelen pot!!!
Dit jaar wordt de pot voor het eerst verdeeld over de beste 5 gokkers (i.p.v. 3 bij voorgaande EK's en WK's). Eerdere winnaars van de voorrondepool wisten niet goed wat ze moesten doen met de grote prijzenpot die men won en vroegen OEPS regelmatig om raad. Nadat die raad gegeven werd, weten eerdere deelnemers dat OEPS vervolgens in een wespennest van geheime code's en aanwijzingen terechtkwam waarbij Melo Cakes een grote rol hadden. Door het hele pand waren ze verstopt! En waarschijnlijk nog steeds.

Het aantal formulieren leek eerst te gaan tegenvallen, maar de laatste 2 dagen vlogen de formulieren en het geld om de kleine oren van OEPS. In allerlei hoeken en 'gaten' werd geld gestopt bij OEPS, soms vond hij dat fijn, soms wat minder.

En ondanks dat we bij een ICT-bedrijf werken is er toch geprobeerd om PAPIEREN poolformulieren in te leveren, o.a. door 'elSteenwijker' en door 'Isa'. Terwijl ervaren deelnemers weten dat OEPS (bijna) alles geautomatiseerd verwerkt in de WK-database.

Nieuweling 'Octopus Paul' denkt door het kiezen van deze alias waarschijnlijk dat hij goed gaat scoren, maar waarschijnlijk steekt 'Carioca' daar een Braziliaans stokje voor. Maar het echte jonge talent komt natuurlijk van 'Fifajorn', helemaal gek van voetbal en hij zal zijn vader een poepje laten ruiken i.p.v. andersom.
'Manke Nelis' en 'Truus van G.' hebben niet gezamenlijk op de bank de uitslagen ingevuld, dus het wordt spannend wie hier een ace slaat.

OEPS wil iedereen veel poolplezier en veel kijkplezier wensen bij het kijken naar de wedstrijden.
Zou Scolari gelijk krijgen?

OEPS

Realisatiespreuk van de dag

Sommige mensen bereiken de hoogste top van de ladder 
en ontdekken dan pas dat die tegen de verkeerde muur staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten