woensdag 27 juni 2012

Zwart-Witte Duif INDIANA?


De 3de ronde gaat beginnen
De inlevertermijn voor de 3de ronde zit er weer op.
Er zijn 36 formulieren ingeleverd, dat betekent dat er 72 euro in de prijzenpot zit.

Hoofdprijswinnaar ronde 2
Jullie hadden nog de foto tegoed van de winaar van ronde 2. Dit is trouwens de eerste winnaar die OEPS op de juiste manier bedankt heeft.

"TuttieFrutti' neemt haar eerste prijs in ontvangst.



Nieuwe trend?


Het lijkt een rage te worden om als anonieme deelnemer deel te nemen aan de OEPS-pool.
Gisteren kwam namelijk per post(?)duif de betaling binnen voor iemand met de naam 'Duif' en de alias '5061747269636B204C', emailadres emptypigeon@gmail.com. Kan iemand OEPS helpen ontrafelen wie dit is?


Of refereert het emailadres hier naar?

Of is het gewoon een irritante duif?

Vrijwilliger gezocht voor zweepslagen?


Een andere anonieme deelnemer is een echte filmster, namelijk INDIANA JONES. Waarschijnlijk op zoek naar de Heilige Graal. Maar of hij die hier gaat vinden? Zijn naam in het emailadres Kayzie klinkt een beetje Duits, maar in zijn formulier laat hij Italie winnen, dus dan kan het geen Duitser zijn.

Vandaag kwam de vierde anonieme deelnemer binnen via mail. De betaling lag op mijn bureau keurig verpakt in een creatief gevouwen enveloppe met onderstaande QR-code:

Dit 'Zwart-Wit Beest van een Miljoen' loopt met zijn neus in de lucht. Want hij/zij wil niet getutoyeerd worden. Ook schrijft hij/zij zijn eigen persoonvormen met een hoofdletter alsof hij /zij van adel is. Hij formuleert zijn antwoorden goed. Aanwijzingen genoeg?

OEPS blijft zich verbazen over de creativiteit bij het verzinnen van aliassen. Knap hoor! 
In dit lijstje kunnen jullie alle aliassen zien met de door hen ingevulde uitslagen voor de wedstrijden van de halve finales.
Controleer even of je er zelf ook tussen staat (met de juiste uitslagen).

Trouwens, het Orange Babes raadsel is ontrafeld. Er is een foutje gemaakt bij het indienen van het poolformulier van 'Orange babes' waardoor OEPS heeft kunnen zien wie er achter de 'Orange babes' zitten.
Als de 'Orange Babes' zich niet zelf bekendmaken deze week, dan zal OEPS het vrijdag doen.
(Of de 'Orange babes' moeten al met 'argumenten' om niet te publiceren komen waar OEPS geen weerstand aan kan bieden.)

'Jack' 'Shag' 'en de vloeitjes' heeft zijn hele spaarkapitaal in deze ronde gestoken waarschijnlijk in de hoop om de hele prijzenpot voor ieders neus weg te kapen. En met de hele prijzenpot, bedoel ik de hele prijzenpot.
De alias 'Boom, Boom, Boom!' zou, naar zijn dialect luisterend, kunnen verwijzen naar Boom boom Becker. Voor de jonkies onder ons, dit was een bekende Duitse tennisster die in 1985 op zijn zeventiende Wimbledon won! Maar zijn alias zou ook kunnen verwijzen naar zijn muzieksterktevoorkeur.
Volgens legendes speelt de beschermheilige die het christendom naar Ierland bracht ook mee met deze pool. Hij heeft de alias 'Shamrock'. Of is hij misschien samen met 'Indiana Jones' op zoek naar de heilige graal?
OEPS wenst iedereen weer veel plezier met voetbal kijken en/of nakijken wie er goed gepoold hebben.

Tot OEPS
(OEPS wordt zelfs met spreuken geholpen. Zie onder. Blijkbaar had OEPS een vriend?)

Twijfelachtige Spreuk

"Een goede grap mag vrienden kosten"

(Spreuk van 'Duif')

Geen opmerkingen:

Een reactie posten