donderdag 21 juni 2012

Deelnemers ronde 2


Met 40 deelnemers gaan we de tweede ronde spelen, dus er zit 80 euro in de pot. Genoeg om als prijswinnaar een leuke avond (of uurtje) te hebben.

Er zijn weer heel leuke aliassen ingediend, met enkele bodems en sommige met dubbele bodems en sommige met foutjes en sommige met de bedoeling om de database van OEPS te laten imploderen.

Via deze link kun je een overzicht downloaden met de aliassen.
Door een technisch probleem lukt het OEPS even niet om de bijbehorende uitslagen erbij te plaatsen, maar dit zal t.z.t. nog wel gebeuren.
Controleer s.v.p. wel even of jouw naam op deze lijst voorkomt, want de kans is klein, maar zelfs OEPS kan zich vergissen en bijv. een formulier vergeten op te nemen in de pooldatabase.

Te spelen kwartfinales
25  21-6  20.45    Tsjechie - Portugal
26  22-6  20.45    Duitsland - Griekenland
27  23-6  20.45    Spanje - Frankrijk
28  24-6  20.45    Engeland - Italie

OEPS zal na 2 en/of 4 gespeelde kwartfinales een tussenstand publiceren en zal het daarna spannend houden (en dus geen tussenstand meer bekendmaken).
Maar dat is helaas maar tot maandag, want dan is al bekend wie er met de OEPS lekkernijen vandoor gaan. Oh ja, en met het prijzengeld.

Veel plezier met de wedstrijden.

Tot OEPS.

'De-beste-schippers' spreuk
'Wie zwak staat moet onredelijk zijn'


3 opmerkingen:

  1. Door een technisch probleem lukt het OEPS even niet om de bijbehorende uitslagen erbij te plaatsen, maar dit zal t.z.t. nog wel gebeuren.


    Definitie van tzt!!!!!

    Dus over een uurtje minimaal mogen we hopen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OEPS regelt zijn zaakjes liever wat later maar goed, dan snel en fout. Jouw opmerking is fout als je liever snel en goed hebt en goed als je liever later maar fout hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeps, daar heeft OEPS lang over moeten nadenken hoe hij het lastig moet verwoorden.
    Maar helaas nog geen poolstanden :(

    BeantwoordenVerwijderen