zaterdag 16 juni 2012

U jans jroes jewieter

'Hunten of stunten' breidt zijn voorsprong elke wedstrijd een puntje uit. Als dat zo door gaat ....
Maar gelukkig kunnen we relativeren en weten we dat het gelukkig maar een spelletje is. Alhoewel Albert Einstein anders over relativiteit dacht: "Een uur zitten bij een aardig meisje vliegt voorbij als een minuut, maar een minuut op een brandende kachel lijkt wel een uur. Dat is relativiteit".

'Ekiel' komt door een perfecte score bij de wedstrijd Oekraine - Frankrijk op een tweede plaats binnen. Terug van weggeweest. Die goede score kwam vast niet door overleg met zijn kamergenoot 'Mot'. Die had de allereerste wedstrijd helemaal goed, maar daarna ... ging het alleen maar bergafwaarts. Hij staat nu op de 22ste plaats. En ik zie 'Mot' ook niet zo snel een sprintje trekken. Of een stukje rennen. Of enkele passen rennen. 1 pas rennen? (Dat heb ik hem eigenlijk nog helemaal nooit zien doen, terwijl ik 'Mot' al heeeeeeel lang ken.) Maar 'Mot' heeft 1 groot excuus. Wie weet wat dat is?

In het pooloverzicht hebben alle aliassen die een positieve score hebben gehaald een kleurtje gekregen zodat snel te zien is wie het best goed hebben gedaan.

'Blabla' hat ut nit jot jedoa, want ut hinkt u biesje ongenaan de liest tse bungelu. En bie du wedstried Oekraine - Frankrijk hat 'Blabla' jet biesongers jeziee: u jans jroes jewieter.


'Fan van pingpongbal' heeft gisteren op haar verjaardag waarschijnlijk de correcte uitslagen gekregen van 'Pingpongbal'. Want als die meedeed, werden er meer punten gehaald.
Maar OEPS wil 'Fan van Pingpongbal' alsnog van harte feliciteren met haar verjaardag.

De nieuwe poolstanden zijn te vinden achter het tabblad Poolstanden.

"Wie met zichzelf kan lachen is nooit belachelijk"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten