vrijdag 29 juni 2012

Finale

De finale is bekend!

--- Finale ---
31  01-7  20.45   Spanje - Italie

Wat gaat het worden met die Bartolli (of zoiets) met boter op zijn hoofd. Wat een sukkel dat ie zijn shirt uittrekt. Van deze man gaan we nog wel meer horen. Goed of slecht.
Hij schijnt pas 21 jaar te zijn!


OEPS wordt trouwens hartstikke gek!
De laatste dagen voor zijn vakantie heeft ie het best druk, maar hij krijgt allerlei en veel geheime aanwijzingen, enveloppes en cadeaus! En hij wil wel dingen uitzoeken en nakijken .... Maar heeft er eigenlijk geen tijd voor! Doordat er diverse anonieme deelnemers zijn, vertrouwt OEPS niets en niemand meer! Alles en iedereen is verdacht en OEPS weet nooit meer zeker of het gedrag nu spontaan is of geacteerd.
Brrrrrrrrrr. OEPS is erg blij als hij vandaag op vakantie kan gaan .........
De laatste loodjes.

Het gaat een mooie finale worden zondag!

De prijzen voor de winnaars van de halve finalepool  zullen vanochtend uitgereikt worden. Totaal prijzengeld was 72 euro. Er zijn dus weer enkele medewerkers die als rijk man/vrouw op vakantie (kunnen) gaan. Via dit woord vind je het totaaloverzicht van de eindstand van de derde ronde. En via ditzelfde woord dat je alleen anders schrijft, kun je de aliassen vinden.

Prijswinnaars ronde 3
Eerste prijs: 'Patatje oorlog'
Tweede prijs: 'Orange Babes'
Derde prijs: 'Goofy'

Van harte proficiat!

Het aller- aller- aller- allerlaatste poolformulier
Aangezien komende zondag de finale gespeeld wordt en morgen al het weekend begint, is er dus weinig tijd om het poolformulier in te vullen. Doe het dus eventjes snel, dan is het gebeurd.

Helaas gaat OEPS zeer binnenkort op vakantie. Maar, niet gevreesd, er is voor goede vervanging gezorgd. De prijzen voor de finalepool zullen a.s. maandag 2 juli uitgereikt worden door BikkelFruttiPuppie.
Mocht je op vakantie zijn dan wordt de prijs natuurlijk netjes bewaard tot NA de vakantie. ook zal zij heel netjes de blog bijwerken.

Nieuw poolformulier
Het formulier voor ronde 4 (de finale) is te downloaden op de blog onder het tabblad 'Deelnameformulieren'. Per formulier kost deelname (maar) 1 euro.
Dus, als je (weer) mee wilt doen ..... haast je een beetje .... want OEPS wil op tijd op vakantie!

Doelpuntminuut
Even een beetje extra uitleg over de doelpuntminuut.
Van de laatste wedstrijd per ronde dien je in te vullen wanneer jij denkt dat het eerste doelpunt valt, dat kan dus een getal zijn tussen de 0 en de 120 (in geval van een verlenging).
Met het getal 0 kun je aangeven dat er geen doelpunt valt in de 120 gespeelde minuten.
Veel plezier met gokken.


Het is de bedoeling om de ingevulde poolformulieren te MAILEN naar OEPS.


Dit dient VOOR vrijdagmiddag 14.00 uur te zijn gebeurd!

Zowel het formulier als de betaling dienen op tijd binnen te zijn!  Anders speel je dus gewoon niet mee met de pool! Dus regel je zaakjes op tijd.


 Rustig-aan spreuk
'Hard work never killed anybody, but why take the chance?'

1 opmerking:

  1. Verklaring voor Jiǔbā jiān chá: Dit is Chinees voor "Bar Thee".

    BeantwoordenVerwijderen