maandag 18 juni 2012

Nederland ligt eruit / lacht uit



De geluksvogeltjes kunnen de bak in.




Het begon gisteravond allemaal zo mooi. Met een prachtig schot.


De goal van Van der Vaart bracht ons allemaal weer aan het juichen. Misschien wel extra hard omdat er de afgelopen tijd zo weinig gejuichd kon worden. Er was weer hoop!
Even later stond Duitsland 1 - 0 voor tegen Denemarken, dus Nederland hoefde nog maar 1 goal te maken om door te gaan naar de kwartfinales!
Maar even later ...



De hoop wordt de grond in geboord als Portugal gelijkmaakt. En meteen is iedereen weer TEGEN Oranje. Ze zijn bar en bar slecht, de coach kan er niets van ....
De verwachtingen waren gewoon veel te hoog. De tegenstanders waren gewoon beter.

De reorganisatie bij het Nederlands team leek heel even zijn vruchten af te werpen, maar door het ontbreken van een plannetje over 'hoe nu verder' ontbrak de samenwerking, motivatie en dus de inzet.
Waarom komt dit verhaal mij zo bekend voor?


'aliasdeelnemer2' had als allereerste zijn poolformulier bij OEPS ingeleverd (daarom had hij waarschijnlijk ook geen tijd om een beetje een leuke alias te bedenken!). Maar hij kruipt langzaam naar boven in de poolstand, nl. naar de 5de plaats. Maar is het genoeg om nog in de top 3 te komen?

Veel dames scoren goed bij de wedstrijd Tsjechie - Polen. Hoe kan dat?
'Riviera' scoort zelfs de volle 7 punten! 'Blabla' 6 punten! "Plopje' en 'Fan van pingpongbal' scoren 4 punten, samen met 'The man in black'. De enige man in dit gezelschap. Misschien hebben de dames 'The man in black' er even tussen genomen om waardevolle gokinformatie uit hem te persen?

De nieuwe poolstanden van wedstrijd 16 t/m 20 staan op de blog. Heel even, maar dan ook heel even, hebben de foute standen op de blog gestaan. Maar dat heeft (bijna) niemand gemerkt.
'The man in black' kwam vanochtend even bij OEPS om hem op de foute berekening te wijzen. Dus OEPS heeft nog wat extra werk gehad, maar wil 'The man in black' toch hartstikke bedanken voor zijn oplettendheid en eerlijkheid. Want de nieuwe berekening was minder goed voor 'The man in black'.

Wat op zich ook een knappe prestatie is, is de score van 'Scharf wia Peperoni' bij de wedstrijd Portugal - Nederland. Door hier 3-4, 4-5 in te vullen wist hij -11 punten te scoren!!!!!!!
Helaas kan OEPS hier geen prijs voor uitreiken.
De 48ste plaats is mede hierdoor ver buiten bereik van andere poolers gekomen.

'Ali Broek' was waarschijnlijk klaar met Post-bezorging toen hij de stand van de wedstrijd Portugal - Nederland invulde, want hij is de enige die een positieve score behaald heeft, namelijk 4 punten!
We mogen dus concluderen dat 'Ali Broek' eigenlijk de enige is, die echt verstand van voetbal heeft?

Met nog 4 te spelen wedstrijden zijn de winnaars van de pool nog niet bekend. Het is erg spannend aan de top. Komt er nog iemand roet in het eten gooien?
 


Harde waarheid-spreuk
'Het gaat er niet om hoe hard je kunt slaan, maar om hoe veel je kunt incasseren'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten