donderdag 14 juni 2012

DeukSpreuk


Het geloof in het Nederlands elftal is ver en ver gezakt, tot onder het vriespunt. Dus misschien wordt het weer tijd om over een Elfstedentocht te gaan discussieren?
Zelfs nummer 1 in de pool staat na wedstrijd 12 onder nul!

'Oeeh wat spannend!' is van de schrik van de oranjetoeter bekomen en draait soepel de top 3 binnen en scoort 4 punten met de wedstrijd Nederland - Duitsland.

'Kabouter Wesley' zit lekker achterover te genieten van zijn (nog steeds!) eerste plaats en zo te zien, wist hij al dat hij eerste zou worden.

'Sponsor' moeten we een beetje in de gaten gaan houden, want heeeeel langzaam (maar zeker??) sluipt hij naar een plaatsje in de top 3. Zou zijn oneindige voetbalkennis dan toch in zijn hoofd zitten en niet in Wikipedia?

'Plopje' lijkt vast te zitten onder 'Scharf wia Peperoni' op de 2 allerslechtste plaatsen in de pool.
We moeten maar eens na gaan denken over een leuke poedelprijs ....

Error 37 zou ongetwijfeld een woordje Duits hebben kunnen meepraten, maar hij is op vakantie geweest en dat verklaart waarschijnlijk zijn alias. Of hij speelt veel Diablo III.
(The servers are busy at this time. Please try again later.)

'Orange Babes' staat op de 18de plaats. Voor de nieuwe poolers onder ons, even een beetje uitleg over 'Orange Babes'. Zij zijn sinds 2010 de enige anonieme deelnemers aan de pool. Formulieren worden bij OEPS ingeleverd via een speciaal aangemaakt emailadres  (orangebabes@xs4all.nl). Betalingen worden stiekem op het bureau van OEPS gelegd of, zoals bij het WK van 2010, in een envelop in de magnetron in de keuken!


Allemaal heel geheimzinnig. Maar eigenlijk wordt het langzaam aan tijd dat 'Orange Babes' zich eens bloot gaan geven. Wat vinden jullie? Misschien dat het helpt wanneer we hen eens een email gaan sturen.

'Gewonnen' en 'De Sjeng' blijven aardig presteren, ook na het vertrek van een van hun 'medespelers' gisteren. Met de vakantietijd voor de boeg, gaan zij het razend druk krijgen.

'Piwo' en 'Bikkelientje' dachten gisteren ook voorspellende dieren te hebben. De 2 eenden die de voorspelling moesten maken over de wedstrijd van gisteren waren in een hard en nat gevecht verwikkeld. Maar uiteindelijk bezweek de zwarte eend (Duitsland) en bleef de oranje eend (Nederland) fier overeind .....
Zo zie je maar dat plastic eenden zich ook kunnen vergissen.


Het was heel verrassend dat 'Frans Duits' niet blij was dat Duitsland gewonnen had. Hij gaf zelfs aan dat hij ermee gepest werd. Dat mensen hem belden en sms'ten dat Nederland over 4 jaar weer een kans zou hebben.

DeukSpreuk
"De eerste stap om het probleem op te lossen is door je te realiseren en te accepteren dat jij het probleem bent, en dat jij dus ook zelf de oplossing bent".

2 opmerkingen: